Polityka Prywatności

Klauzula informacyjna RODO

Zgodnie z art. 13 ust. 1 i ust. 2 ogólnego rozporządzenia o ochronie danych osobowych z 27 kwietnia 2016 r. informuję, iż:

  • Administratorem Pani/Pana danych osobowych jest LOC-AID Maciej Mindak, adres do korespondencji ul. Jeziorna 15/1, 02-911 Warszawa
  • Administratorem Bezpieczeństwa Informacji w LOC-AID Maciej Mindak jest Maciej Mindak, e-mail: mindak@gmail.com
  • Pani/Pana dane osobowe przetwarzane są w celu realizacji kontaktu jak również przedstawienia oferty oraz ewentualnej obsługi sprzedażowej i po sprzedażowej.
  • Podstawą do przetwarzania Pani/Pana danych osobowych jest Rozporządzenia Parlamentu Europejskiego i Rady (UE) 2016/679 z dnia 27 kwietnia 2016 r. w sprawie ochrony osób fizycznych w związku z przetwarzaniem danych osobowych i w sprawie swobodnego przepływu takich danych oraz uchylenia dyrektywy 95/46/WE (Dz. U. UE. L. z 2016 r. Nr 119, str. 1 z późn. zm.). art. 6 ust 1 pkt a, b, c, d, f .
  • Pani/Pana dane osobowe będą przechowywane przez okres 6 miesięcy lub przez czas trwania świadczonych usług.
  • Posiada Pani/Pan prawo dostępu do treści swoich danych oraz prawo ich sprostowania, usunięcia, ograniczenia przetwarzania, prawo do przenoszenia danych, prawo wniesienia sprzeciwu, prawo do cofnięcia zgody w dowolnym momencie bez wpływu na zgodność z prawem przetwarzania, którego dokonano na podstawie zgody przed jej cofnięciem;
  • Ma Pan/Pani prawo wniesienia skargi do GIODO(PUODO), gdy uzna Pani/Pan, iż przetwarzanie danych osobowych Pani/Pana dotyczących narusza przepisy ogólnego rozporządzenia o ochronie danych osobowych z dnia 27 kwietnia 2016 r.;
  • Podanie przez Pana/Panią danych osobowych jest konieczne do realizacji kontaktu jak również przedstawienia oferty oraz ewentualnej obsługi sprzedażowej i po sprzedażowej. Jest Pan/Pani zobowiązana do ich podania a konsekwencją niepodania danych osobowych jest brak możliwości kontaktu.

Maciej Mindak

LOC-AID Maciej Mindak

Adres do korespondencji: Ul. Jeziorna 15/1 , 02-911 Warszawa

klauzula informacyjna RODO